Kotisi muutokset ammattitaidolla ja joustavasti

Kun haaveilet kodistasi tai tiloistasi uudella tavalla, tarvitset luotettavaa kumppania toteuttamaan muutokset ammattitaidolla ja huolellisuudella. Olen erikoistunut huoneiden ja tilojen muutostöihin, jotka kohentavat asumismukavuutta ja lisäävät tilojen toimivuutta.
Tarjoan laajan valikoiman palveluita, jotka voivat muuttaa tilasi unelmiesi mukaisiksi.

Huoneiden jakaminen ja yhdistäminen

Tarvitsetko lisää huoneita tai haluatko avarampia tiloja? Hoidan huoneiden jakamisen ja yhdistämisen suunnittelusta viimeistelyyn. Avaa tilojasi uusille mahdollisuuksille jakamalla tai yhdistämällä huoneita – lisää tilan monikäyttöisyyttä.

Poista väliseinät ja avaa tilaa – luo avarampi ja ilmavampi ympäristö. Jos kaipaat tilojasi avarammiksi, poistan ja/tai siirrän kevyet väliseinät ammattitaidolla ja turvallisesti.

Väliovien siirto ja lisäys

Siirrän väliovia ja lisään uusia tarpeidesi mukaan. Muuta tilojen toimivuutta väliovien siirrolla tai lisäyksellä – tee tilat joustaviksi ja käytännöllisiksi.

Ikkunoiden lisäys ja siirto

Valoa ja ilmavuutta tiloihin? Lisään ikkunoita tai siirrän niitä toiseen paikkaan. Vaikka ulkoseinässä ei olisi valmiina sopivaa paikkaa ikkunalle, tämäkään ei yleensä ole este.

Lisää ikkunoita valoa ja raikasta ilmaa varten – paranna tilojen viihtyisyyttä.

Autotallista asuin- tai työhuoneeksi?

Haluatko muuttaa tilojen käyttötarkoitusta? Tehostan tilojasi muuttamalla autotallin mukavaksi huoneeksi tai huoneistoksi – hyödynnä tila kodin laajentamiseen.

Riippuen autotallin koosta, se voidaan muuntaa yhdeksi huoneeksi, tai peräti pieneksi konttoriksi!

Myös muut huoneiden käyttötarkoituksen muutokset.

Huoneiden osat

Usein muutostarpeet liittyvät yksittäisiin huoneen osiin. Ehkä keittiösaarekkeesi kaipaa muutosta toimivammaksi, tai haluat räätälöidä makuuhuoneesi kaapiston täysin omiin tarpeisiisi sopivaksi. Tämä on minulle tuttua ja teen yksilölliset muutokset tarkasti ja huolellisesti.

Ota yhteyttä ja käynnistä muutos!

Jos olet valmis muuttamaan tilojasi tai huoneitasi unelmiesi mukaisiksi, älä epäröi ottaa yhteyttä minuun. Keskustellaan tarpeistasi ja suunnitellaan yhdessä, miten voimme tehdä muutostyöt todellisuudeksi. Autan sinua rakentamaan paremman tilan ja kodin. Kartoitus ja suunnittelukäynti on aina maksutonta.

Lue lisää, miten käsittelemme kerättyjä tietoja

Kuvia muutostöistä